Afdwaal Detectie | Geo-fencing

bestel nu

EagleWatch Life-Saver2

Afdwaal detectie wereldwijd

Onze SOS Noodknop (EagleWatch Life-Saver) heeft de optie om afdwaal alarm met dwaaldetectie te activeren. Door het activeren van de dwaaldetectie en versnellingsdetectie is het mogelijk dat familieleden en/of zorgverleners via GSM en SMS worden gealarmeerd op het moment dat de drager is gaan dwalen.

U bent onafhankelijk van een basisstation,  de afdwaal detectie kan op iedere plek ter wereld worden ingesteld zodat ingeval van vakantie of bezoek aan familieleden, de afdwaal detectie blijft werken in andere omgevingen dan thuis.

De drager van de SOS Noodknop (EagleWatch Life-Saver) wordt door middel van een belsignaal eraan herinnerd dat hij/zij zich niet buiten de gekozen locatie moet begeven.

Voor de hulpverleners is het mogelijk om op afstand een real-time track en trace platform in te zetten zodat de actuele locatie van de drager bekend is tot op 5 – 10 meter nauwkeurig. Het track en trace platform is een gratis optie bij de SOS personenalarmering en werkt zelfs met google streetview om een zo nauwkeurig mogelijk beeld van de locatie te geven. U kunt dan ook uw inlog gegevens delen met hulpdiensten zodat snelle en adequate hulp de drager kan bereiken.

 

Eagle-View 16-08ARC

Interesse in ons product? Boek hier een contact verzoek.

offerte-aanvraag